Interviu Patrick O’Mailey

De când te-ai implicat în lumea de cafea și care este rolul tău în ea?
Sunt în lumea cafelei din 1984, dețin în prezent Espresso Italia, un distribuitor en-gros de echipamente de espresso (Sanremo), de cafea și amestecuri locale de ceai, consumabile și accesorii pentru barista, precum și servicii. Dețin IBCA cu laboratorul certificat Q și campusul SCA premier, dețin Infusion Coffee and Tea Crafters, o cafenea de specialitate din Arizona. Sunt Q Grader licențiat, instructor Q asistent, câștigător AST al premiului SCAE pentru formatorul anului 2015.

Care este rolul tău în Barista Guild of Europe și care este mesajul tău pentru barista?
În calitate de Coordonator al Educației, vreau să creez un consiliu de locuri de muncă pentru a ajuta barista să se conecteze cu locuri de muncă și cafenelele / prăjitorii să se conecteze cu angajații, pentru a contribui la crearea unei comunități mai bune și mai durabile.

Since when have you been involved in the coffee world and what’s your role in it?
I have been in coffee since 1984, I currently own Espresso Italia, a wholesale distributor of espresso equipment (Sanremo), our coffee and locally blended teas, barista supplies and accessory, as well as service. I own IBCA with a certified Q lab and SCA premier campus, I own Infusion Coffee and Tea Crafters, a specialty café located in Arizona, I am a licensed Q Grader, Assistant Q Instructor, AST winner of SCAE trainer of the year 2015.

What is your role in BGE and what is your message for baristas?
As an Education Coordinator, I want to create a jobs board to help barista connect with jobs and café/roasters connect with employees, to help create a better sustainable community.

Share Button