Interviu Patrick O’Mailey

Photo by Joanie Simon

Cât de important este voluntariatul și de ce este cheia construirii unei comunități în cafea?
Sunt voluntar la SCA din 2005 și este foarte satisfăcător să pot da ceva înapoi industriei care mi-a dăruit atât de mult.

Care este cafeaua ta favorită?
WOW! Cum pot avea o cafea preferată? Aceasta nu este o întrebare corectă. Cafeaua bună îmi construiește momentul. Iau cafea pe baza stării mele, dacă mă simt fericit, e espresso, dar acum preferata mea este o cafea dintr-o fermă din Columbia, de la dragul meu prieten Edwardo cu care lucrez la un proiect. Este un bourbon roz cu fermentare de 36 de ore și este pur si simplu atrăgătoare.

How important is to volunteer and why is it the key to build a community in coffee?
I have been volunteering with SCA since 2005 and it’s rewarding to give back to the industry that has given me so much.

What is your favorite coffee?
WOW! How can I have a favorite coffee? This is not a fair question. Good coffee is that which makes my moment. I take coffee based on my mood, if I am feeling happy it’s espresso, but right now my favorite is a coffee from a farm in Colombia, from my dear friend Edwardo whom I work with on a project. It’s a pink bourbon with 36 hours fermentation and it’s just sexy.

Share Button