Masterclass de Roasting

Bloom Coffee School, școala de cafea a companiei Imperator cu sediul în Trieste, găzduiește cu mândrie un Masterclass de Roasting în perioada 13-15 februarie 2019 cu Morten Münchow, creatorul sistemului de certificare SCA pentru prăjirea cafelei, precum și fondatorul CoffeeMind.

Morten Münchow la Bloom Coffee School

Se anunţă trei zile dedicate în exclusivitate prăjitorilor și profesioniștilor de cafea care caută o cunoaștere aprofundată și amănunțită a cafelei prăjite.
Cursul începe pe 13 februarie, cu o zi dedicată științei și chimiei cafelei, unde compușii aromatici prezenți în cafea vor fi analizați.
A doua zi va aborda aspectele importante ale prăjirii, inclusiv transformările chimice și fizice ale cafelei prăjite, profilurile de prăjire și controlul calității. Ziua finală are în program analiza senzorială, cu sesiuni de degustare utilizând metoda cupping-ului brazilian în care cafeaua prăjită cu o zi înainte este analizată și degustată pentru a crea o imagine completă a produsului final.

Masterclass-ul este o oportunitate excelentă de formare pentru cei care doresc să dezvolte o abordare mai științifică în ceea ce privește abilitățile de preparare a cafelei. În prezent, înscrierile sunt deschise pentru maxim zece participanți.

Pentru mai multe informații,
vizitați site-ul web Bloom Coffee School:

www.bloom.coffee
sau trimiteți un e-mail la adresa hello@bloomcoffeeschool.it

Sursă: www.comunicaffe.com
Share Button