Meron Roastery

Urmează mirosul boabelor de cafea proaspăt prăjite. Lasă simțurile să te ghideze. Ai ajuns la Meron Roastery, prăjitoria din inima Transilvaniei unde fiecare moment este încununat cu o cafea de specialitate.
Astăzi. În acest minut. În această secundă. Acum. Pentru lanțul de cafenele Meron, fiecare acum începe cu o cafea de specialitate, iar Meron Roastery este locul în care cafeaua noastră prinde viață.

O experiență completă a cafelei de specialitate
Ne propunem să oferim clienților noștri o experiență completă și personalizată a cafelei de specialitate. Acesta este scopul pentru care ne-am deschis propria prăjitorie. Explorăm note de degustare, adaptăm constant profilul de prăjire a boabelor și cunoaștem întreg parcursul cafelei de la cireșe la boabele verzi până la preparatele pe bază de cafea.
Cu origine controlată, cultivate în loturi mici și cu trasabilitate de la prima până la ultima verigă, căutăm boabe de cafea în toată lumea. Astfel prin note de degustare de ciocolată, florale, fructate sau condimentate, clienții noștri trăiesc o călătorie a simțurilor în țări ca  Rwanda, Ethiopia, Brazilia, Guatemala, Panama, Costa Rica și lista se actualizează de la o lună la alta.
Colaborăm direct cu oamenii implicați în creșterea și procesarea cireșelor de cafea. Partenerii ne împărtășesc pasiunea pentru cafeaua de specialitate, asigură cel mai înalt standard al calității boabelor de cafea și sunt alături de micii fermieri. Astfel avem ocazia să încercăm și să promovăm cafele procesate experimental, care se remarcă prin note de degustare intense și neobișnuite.

Cum prăjim?
Prăjim pentru propriile cafenele. Prăjim pentru partenerii care apreciază cafeaua de specialitate în afacerile lor. Prăjim pentru orice persoană care își dorește să ia acasă momentele de specialitate petrecute la Meron. Cum prăjim?
Fiecare origine de cafea care ajunge la Meron Roastery are parte de un profil de prăjire personalizat, construit chiar de Delia Avram, Head Roaster-ul nostru, Head Barista și 2019 National Barista Champion.
Noi nu credem în rețeta perfectă de prăjire a cafelei. Credem, în schimb  în cunoștințele acumulate, în experiența practică și în pasiunea pentru cafeaua de specialitate. Căci în final, perfecțiunea unei cafele de specialitate stă în puterea ei de a aduce oamenii împreună.

Articol de Ronița Dragomir
Share Button