Peak Water

Cum funcționează
Dacă te uiți sub mașina de espresso la cafeneaua ta locală, vei găsi un sistem de filtrare care utilizează presiune normală de linie (sau presiune generată) pentru a forța apa să treacă prin numeroase camere și rășini. Un barista poate controla proporția de apă trimisă prin filtru folosind un bypass care se bazează pe duritatea apei din locația respectivă. Acestea sunt sisteme testate și folosite — sunt, de asemenea, greoaie, complexe si nepotrivite pentru folosirea acasă. Noul filtru ajustabil inovator de la Peak Water îți permite să personalizezi apa de la robinet — folosindu-te doar de puterea gravitației.

Vorbind despre filtru
Apă mai bună pentru brewing începe și se termină cu filtrul folosit — iar al nostru este unul foarte special. Filtrele de apă pentru acasă se bazează de obicei pe un design în formă de con, cu o combinație de cărbune și rășină, apa trecând prin filtru de sus în jos. La baza Peak Water se află inovatorul nostru filtru disc ce combină dinamica debitului calculată cu precizie grație noului nostru sistem ‘labirint’ — asigurând ca apa ta va fi tratată în întregime, mereu. Filtrul utilizează rășini cu schimb de ioni foarte specifice pentru a controla și a manipula bicarbonatul — variabila cu cel mai mare impact asupra calității unei căni de cafea — în același timp controlând nivelul pH al apei și reușind să rețină minerale cruciale necesare pentru un brewing deosebit.

Apă Special Concepută
Apa de robinet diferă foarte mult de la oraș la oraș, mai ales de la țară la țară — și una dintre cele mai mari provocări pentru echipa noastră a fost să se asigure că Peak Water va putea aborda conținutul mineral al diferitelor ape din lumea întreagă. Folosind rezultatele unor studii globale vaste, care se află încă în curs de desfășurare, pe tema apei, am creat patru setări distincte pentru filtru care profită de designul avansat marca Peak Water. Acest lucru oferă un control nemaiîntâlnit asupra bicarbonatului din apa ta, permițând în același timp o saturație completă în camera de carbon, eliminând nedoritul clor și compușii organici. Trebuie doar să-ți testezi apa de la robinet cu banda de test furnizată, să ajustezi Peak Water-ul la setarea de filtru adecvată prezentată în manualul utilizatorului, si poți crea apă de brewing oriunde te afli.

Apă Peak vs Apă Plată
Apa îmbuteliată a fost mult timp opțiunea cea mai des  folosită pentru făcut cafea acasă, însă noi am considerat
mereu această apă un compromis necesar — un punct de mijloc pe drumul spre a face o cafea excepțională acasă.
Solidele dizolvate (sau lipsa acestora) în majoritatea sticlelor de apă le face gustoase pentru băut, dar mai puțin optime pentru brewing — fără să mai menționăm impactul asupra mediului înconjurător. Cu ajutorul Peak Water primești apă de brewing de nivel superior, fără risipă— la mai puțin de jumătate din prețul apei pe litru. Filtrul disc a fost de asemenea proiectat încăt să păstreze secțiunile de carbon și rășina complet separate, permițând astfel regenerarea și reciclarea filtrelor Peak Water.

Design
Cănile de filtrat apa au devenit un lucru obișnuit în bucătării de peste tot în lume. În spatele design-ului Peak Water a fost dorința de a transforma acest aparat rudimentar într-o parte esențială a setup-ului tău pentru cafea de acasă — însă, de asemenea, la fel de important, dorința de a crea un model frumos, atrăgător. Ne-a luat doi ani, însă credem că am reușit.

Share Button