WMF CoffeeConnect

Cu platforma digitală inovatoare WMF CoffeeConnect,
WMF a făcut un salt cuantic spre optimizarea afacerii cu cafea a clienților săi.

Cu această nouă divizie de afaceri, WMF oferă de asemenea o opțiune pentru gestionarea eficientă și completă a mașinilor de cafea profesionale ca furnizor de servicii. Fiind o bază de date integrată pentru toate datele despre produse și procese, WMF CoffeeConnect poate susține modelele de afaceri durabile. Cifrele de vânzări, precum și informațiile despre servicii și mesajele de eroare pot fi vizualizate în orice moment și din orice locație. Ofertele promoționale speciale, de exemplu, pot fi trimise dintr-o locație centrală direct unei mașini selectate pentru afișarea răspunsului. Aceasta înseamnă că procesele legate de gestionarea și funcționarea mașinilor de cafea pot fi optimizate în mod semnificativ.
Achiziționarea unei mașini de cafea „WMF CoffeeConnect Inside” include aplicații de bază importante disponibile direct ca pachet Freemium, cu aplicații speciale suplimentare disponibile ca pachete Premium.
Cu ce beneficii se laudă noua aplicație?
Crește performanța prin instrumente care vă ajută să vă gestionați afacerea de cafea.
Instrumentele WMF sunt interconectate și asigură o transparență ridicată a stării mașinii și vă permit să o gestionați.
Monitorizare. Această aplicație vă permite să monitorizați, să controlați, să gestionați și să optimizați afacerea dvs. de cafea.

Această aplicație vă permite să monitorizați, să controlați, să gestionați și să optimizați afacerea dvs. de cafea. Aplicația constă într-o varietate de funcții combinate într-un singur tablou de bord personalizabil, care vă oferă o imagine de ansamblu asupra afacerii dvs. de cafea în ceea ce privește funcționarea și întreținerea performanțelor.
Centrul de know-how, care te sprijină în rezolvarea oricărei probleme sau erori care ar putea apărea. Pentru cele mai bune sugestii, puteți să vă dați share și să vă evaluați experiența, dacă informațiile au fost de ajutor sau nu.
Media Pool. Acest instrument vă permite să găsiți orice material media într-un singur loc. Cataloagele, fotografiile, videoclipurile sau manualele sunt disponibile 24/7 și întotdeauna în ultima versiune.
Magazin online este locul unde se comandă consumabilele de curățare. Ca partener WMF puteți achiziționa chiar și piese de schimb și accesorii.
Să nu uităm și de WMF MyCoffee App. Aplicația MyCoffee permite pregătirea băuturilor și a combinațiilor de cafea chiar și în spațiul unui birou. De exemplu, folosind aplicația puteți specifica raportul dorit dintre cafea și lapte sau tăria cafelei. Pur și simplu creați cafeaua preferată, salvați rețeta și solicitați-o de la mașina de cafea conectată ori de câte ori doriți. Aplicația poate fi instalată pe telefonul smartphone sau pe tabletă.

Sursă: www.wmf-coffeemachineas.com
Share Button