Probat

probat at

Clienţii PROBAT nu caută să-şi înlocuiască prăjitorul, ci mai degrabă să îi adauge o maşină. Acesta este unul dintre motivele datorită cărora putem spune azi cu mândrie că aproximativ şapte din zece ceşti de cafea băute în lume au cafea prăjită la o maşină PROBAT.

CELE PATRU PRINCIPII DE PRĂJIRE
Întotdeauna soluţia perfectă – cu noi sunteţi pe mâini bune. Fiecare aplicaţie din industria de cafea are cerinţe specifice. Viteza, greutatea, varietatea, viabilitatea economică – indiferent că e vorba despre un produs de masă, o cafea instant sau o prăjire specială; fie că livrezi produse pentru cafea, torrefacto sau substituenţi pentru cafea; fie că cei care îşi cumpără cafea o achiziţionează din magazinele specializate ale prăjitoriilor, supermarketuri sau magazine; fie că piaţa se afla în Europa, USA, Asia sau Australia – avem întotdeauna cea mai bună soluţie de prăjire pentru dumneavoastră. Pentru că avem mai mult de 140 de ani de experienţă şi am furnizat aproximativ 70% din cafeaua prăjită din lume – ceea ce ne-a făcut lideri de piaţă şi tehnologie în segmentul maşinilor de prăjire a cafelei. Suntem, de asemenea, singurul furnizor care oferă patru procese diferite de prăjire: prăjitoare cu tambur, tangenţiale, centrifugare şi continue. Toate prăjitoarele noastre dau rezultate repetabile,

indiferent de tip, blend sau metodă de prăjire. Soluţiile noastre pentru prăjire garantează stabilitatea maximă de valoare şi fiabilitate de top. De aceea maşinile noastre folosesc doar componente de cea mai înaltă calitate de la furnizori renumiţi.

TRANSMISIA DE CĂLDURĂ PRIN CONVECŢIE
Soluţia constă în stricta separare dintre căldura şi mişcare. Aerul are un rol cheie în prăjirea cafelei. Aşadar, pentru noi, are o singură, dar importantă sarcină: convecţia – nimic mai mult sau mai puţin. Ne bazăm doar pe mijloacele mecanice pentru a mişca produsul prăjit. Principiul este o piatră de temelie pentru rezultate consistente şi reproductibile, precum şi pentru filozofia ce stă la baza soluţiilor noastre pentru prăjire. Pentru că doar stricta separare a mişcării şi transmiterii de energie le permite să fie pe deplin controlate. În prăjitoarele PROBAT, fiecare bob parcurge o traiectorie controlată şi este ghidat printr-un flux controlat de aer cald. Fiecare prăjire are un început şi un final bine definit. Credem că ar trebui să puteţi controla cât de repede sau încet călătoreşte produsul printr-o cantitate mai redusă sau crescută de aer la temperaturi mai înalte sau mai scăzute. Deoarece vă doriţi un rezultat optim al prăjirii, fiecare secundă contează nu doar pentru calitate, dar şi pentru productivitatea dumneavoastră.

Share Button