Roasters Camp 2019

O adunare anuală de prăjitori din întreaga lume.

Prăjitori de cafea Bonjour! În acest an, vă invităm să vă alăturați la tabăra „Roasters Guild Camp” din Annecy, Franța, pentru a învăța, îmbunătăți și construi abilitățile dvs. de prăjit cafea în timp ce împărtășiți o experiență de neuitat cu ceilalți din comunitatea dvs.!

Timp de 3 zile, participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni practice de prăjire, ateliere și discuții bazate pe subiecte diverse: cafea verde, business și roasting, conduse de prăjitori cu experiență și profesioniști din întreaga industrie!
Alte aspecte importante ale taberei includ deja populara provocare a echipei, cupping-urile și oportunitatea de a participa la programul SCA Coffee Skills, precum Roasting Foundation și Green Foundation (taxe suplimentare se vor aplica).
Programul educațional de la Roaster Camp a fost creat de către Comitetul Prăjitorilor de Cafea (Coffee Roasters Guild Event Comittee) și de Content Working Group pentru a reflecta și a porni bazându-se pe elementele programului SCA pentru competențe în cafea (SCA Coffee Skills).
Împărțirea modulului de prăjire se va face în clase bitesize – programul este compus dintr-o varietate de module pentru a putea satisface prăjitori cu niveluri de abilitate și interese diferite.

Module program Coffee Skills

Green Coffee Foundation
Aflați mai multe despre conceptele cheie din jurul cafelei verzi: producție, procesare, clasificare, transport, depozitare, sosire la destinație, precum și contracte de cafea și gestionarea unui portofoliu.

Condusă de: AST Rafael Mlodzianowski

 

Roasting Foundation
Aflați mai multe despre procesul de prăjire, inclusiv ciclul de prăjire, nivelurile de prăjire, identificarea defectelor, modificările fizice pe care le înregistrează boabele în timpul procesului de prăjire, precum și gestionarea spațiului de lucru.În cadrul taberei din acest an, participanții se vor bucura de asemenea, de un număr de prezentări cheie foarte interesante, ca de exemplu Efectul Parametrilor de Brewing asupra Calității Senzoriale a Cafelei și Acceptul Consumatorilor, prezentată de Jean-Xavier Guinard (profesor de Știință Senzorială la Universitatea din California, Davis), precum și discuția de panou cu privire la criza prețurilor la cafea ținută de Joanna Alm (partener și director general Drop Coffee, Suedia).

Condusă de: AST Filip Åkerblom

 

Vă așteptăm la tabără!

Pentru mai multe informații: www.crgcamp.coffee 
Foto: Yanapi Senaud, unsplash.com
Share Button