Room 26

Ce cafea putem încerca la Room 26?
În shopul nostru veţi găsi doar cafele single origin, 100% Arabica, nu suntem adepţii blendurilor, nu ne displac aceste mixuri, dar pentru moment ne dorim să împărtăşim povestea ţărilor principal producătoare şi să ne bucurăm de fiecare origine şi microfermă în parte.
Există multă diversitate, totodată fiecare origine se diversifică în funcţie de gradul de prăjire şi de la o prăjitorie la alta. La Room26 veţi găsi cafele cu prăjire medium light şi/sau omniroast pentru ambele metode de preparare, espresso şi filtru (aeropress).
Cafeaua noastră provine de la prăjitorii din România, Room26 susţine producătorii locali, încă de la deschidere colaborăm cu microprăjitoria Claro de care suntem mulţumiţi, iar de ceva vreme, suntem impresionaţi de cafelele celor de la Bob Coffee Lab cu care intenţionăm să legăm o colaborare în viitorul apropiat.

Câteva sfaturi pentru alţi tineri antreprenori care îşi doresc să deschidă o cafenea?
Cel mai bun sfat pe care putem să-l dăm oricui aspiră la a fi un bun antreprenor e să înceapă o primă afacere care are în spate o pasiune sau o calificare.

Ce planuri de viitor aveți?
Conceptul de Room nu se opreşte aici, vrem să deschidem un shop cât mai curând în Bucureşti şi să ne facem loc în lumea cafenelelor specialty.
Apropo de ce spuneam mai devreme, în cazul nostru este absolut necesar să avem lângă noi oameni care ne înţeleg şi ne împărtăşesc pasiunea pentru cafea şi pentru lucrurile bine făcute.
Momentan abia suntem în primul an, mai sunt schimbări de făcut pentru a atinge standardele pe care ni le dorim, dar din primăvară Room26 va deveni un loc foarte cool, întrucât vor fi mese afară, meniul va fi mai diversificat, avem în plan şi nişte beri craft, sesiuni de degustări, seri cu muzică şi cocktailuri şi tot felul de alte mici evenimente.

Mai mult decât atât, aşa cum clienţii noştri dragi ne vizitează şi noi la rândul nostru dorim să mergem după ei în diferite locaţii şi evenimente organizate, deja avem pregătit un set-up pentru un coffeecorner marca Room26 coffee&waffle bar.
Room26 este doar începutul, este multă muncă în față, dar cu pasiune şi perseverenţă vom reuşi ceea ce ne-am propus.

Adresă: Bulevardul Independenței, Ploiești
Telefon: 0734 819 084
Facebook: https://facebook.com/room26.coffee
Articol de Sânziana
Share Button