Sanremo Coffee Machines… 2020…

la ce să ne așteptăm

Café Racer, espresorul de cafea oficial în cadrul evenimentelor mondiale de cafea, a avut un succes uriaș la Brazil WCC 2018 și la campionatele mondiale ce s-au petrecut in iunie la Berlin 2019.

Atât la nivel tehnic, cât și promoțional, echipa Sanremo a dat tot ce-a fost mai bun, iar rezultatele vorbesc de la sine.
„Nu putem decât să mulțumim întregii echipe Sanremo și S.W.A.T. (Sanremo World Academy Team) pentru munca excelentă și un mesaj de mulțumire special merge către comunitate, care a fost de partea noastră de la bun început și care a sărbătorit alături de noi această reușită internațională”, a sunat mesajul din partea celor de la Sanremo. “Pentru a ne arăta mulțumirea, am încercat să oferim publicului noastru posibilitatea de a intra în contact direct cu profesioniști precum Sasa Sestic, Ben Stephens, Giacomo și Pietro Vannelli, Patrick O’Malley și John Gordon, precum și cu echipa noastră tehnică de specialiști. Datorită contribuției lor valoroase, am vrut să ne asigurăm că atât bariștii, cât și viitorii campioni vor primi sfaturile necesaare de la S.W.A.T. pentru a-și perfecționa antrenamentul cu Café Racer”.

Obținerea aprobării în selecțiile tehnice a permis echipei Sanremo să împărtășească abilitățile Cafè Racer, fapt care s-a dovedit a fi un succes uriaș.
„Selecțiile ne-au inspirat să ne uităm la limitele performanței acestei mașini și să le împingem mai departe”.
Toți oamenii din Sanremo au contribuit cu câte puțin, astfel încât responsabilitatea față de acest proiect a revenit fiecăruia în parte, asigurându-se astfel că a fost creat un produs deosebit de atractiv pentru bariștii de pretutindeni.
Asemeni celorlalte espresoare Sanremo, Café Racer este un exemplu concret al dedicării și pasiunii față de această afacere atât de competitivă și, în același timp, plină de satisfacții enorme.

Café Racer a fost subiectul principal de discuție de foarte mult timp; mașina oficială WLAC și WCIGS a fost protagonista tuturor canalelor sociale Sanremo. Telespectatorii au contribuit și ei în mod activ la crearea unui val de entuziasm în timpul fazelor de antrenament.

Racer a călătorit în întreaga lume, însă cei de la Saremo recunosc că sunt mândri de toate mașinile lor, precum deja celebra Opera, o altă mașină titan a companiei, pionier al stilului, design-ului și tehnicii care îi fac să se deosebească de competitorii lor.

„Oferim publicului nostru și comunității o actualizare constantă a mașinilor și valorilor în care credem profund.
Ne stabilim un obiectiv și îl atingem fără să ne oprim să admirăm rezultatul, însă, în același timp ne gândim deja la pasul următor”.

Așteptăm cu nerăbdare să ne îi revedem la Sigep 2020 cu noi surprize!

Sanremo machines news
Foto: Sanremo machines
Share Button