teo`s concept

La Iași, există Teo’s Concept – Home & Office, primul showroom premium de cafea din zona Moldovei. La finalul lui 2019 a fost lansat la Iași un nou concept de showroom, primul de acest gen din zona Moldovei. Aparține celor de la Teo’s Cafe și se numește Teo’s Concept – Home & Office.

Este locul în care au fost adunate cele mai bune soluții pentru prepararea cafelei, atât pentru consumul de acasă și de la birou, cât și pentru industria HoReCa. Oamenii pot merge acolo să primească consultanță, să testeze diferite tipuri de cafea de specialitate, să învețe cum să își prepare corect cafeaua, să afle ce li se potrivește cel mai bine și să își cumpere tot ce au nevoie în materie de cafea, de la cafeaua în sine până la aparatură și accesorii.
Tot acolo au loc evenimente periodice despre cafea, fie că sunt organizate chiar de echipa Teo’s Cafe cu oameni din interior sau de alți specialiști din domeniul cafelei sau HoReCa. Așa că puteți bifa de acum un spațiu perfect pentru degustări și evenimente premium în capitala Moldovei! Pe lângă cursurile de barista, evenimentele de cupping și atelierele despre cafea, tot la Teo’s Cafe, firmele își pot organiza team building-uri pentru echipele de management sau prezentări de business.
„Publicul nostru este din ce în ce mai educat, informat și selectiv, așa că deschiderea unui spațiu premium a venit firesc, după 9 ani pe piața de cafea.

L-am gândit ca locul la care să te gândești prima dată când ai nevoie de cafea și soluții pentru cafea în Iași și zona Moldovei, indiferent dacă ești un consumator casnic de cafea, dacă vrei cafea și aparatură pentru birouri și angajați, sau dacă ai o cafenea sau un restaurant și vrei să le oferi clienților tăi cele mai potrivite soluții tehnice și, bineînțeles, cea mai bună cafea pliată pe nevoile tale”, declară Teofil Bozbiciu, co-fondator Teo’s Cafe.

La Teo’s Concept – Home & Office, se găsesc cele mai importante branduri din domeniul cafelei: La Marzocco, Mahlkönig, Barista Space, Acaia, Fonte, Taf, Hario, Chemex, Vintage Teas, KeepCup, Wilfa, Brewista, Rhino Coffee Gear. Spațiul este deschis publicului în fiecare zi, de luni până vineri, de la 8 dimineața la 4 după-amiaza.
Practic, oricine poate merge să bea o cafea, să pună întrebări, să afle informații, să testeze, să cumpere. În afara programului clasic, sunt evenimentele despre cafea. Dacă sunt organizate de Teo’s Cafe, aflați de la ei. Dacă vreți să le organizați voi acolo, îi contactați și vă rezervați o dată și un interval orar.

Teo’s Cafe a fost lansat în noiembrie 2010, de către Adrian Macovei și Teofil Bozbiciu, fiind primul Coffee Shop To Go din Iași și zona Moldovei. În prezent, există 7 spații în Iași și două francize în Cluj-Napoca. Mai multe informații despre Teo’s Cafe și toate serviciile de cafea din zona Moldovei puteți afla direct de la ei, fie la sediul Teo’s Concept – Home & Office, pe Bulevardul Nicolae Iorga 51C, fie pe site-ul lor:

www.teoscafe.ro
Share Button