Meet Me In the Morning

Să începem cu ce este evident. Cred că suntem cu toții curioși despre modul în care acest loc și-a primit numele de la bun început. Ei bine, proprietarii Brian și Kevin l-au denumit așa după o melodie a lui Bob Dylan. Asta da inspirație!
Cafeneaua inițială s-a deschis în urmă cu trei ani jumătate, dar de atunci s-a împărțit în două locuri diferite, unul concentrându-se mai mult pe cafeaua de specialitate (Reference Coffee) și celălalt pe mâncare (MMIM). Situate exact unul lângă altul, nu trebuie să călătorești prea mult dacă ai ieșit la o cafea și ai sfârșit prin a ți se face foame; așa că este foarte la îndemână. Aici însă poți găsi mult mai mult decât niște mâncăruri delicioase sezoniere de la întreprinzători locali sau o cafea bună, aici se axează cu adevărat pe elementul uman care este, în esență, motivul principal pentru care am intrat cu toții în industria ospitalității, nu-i așa?
„Încercăm să facem ca cea mai bună cafea să fie servită în cea mai frumoasă modalitate posibilă”, mi-a mărturisit Conor, “însă legăm și legături cu oamenii, știi? Nu suntem roboți ”.
Cafelele disponibile la momentul vizitei mele erau o Rwanda spălată foarte gustoasă de la Colonna (folosită pentru espresso) și două Etiopii (una spălată, una naturală) pentru filtru, ambele de la Gardelli. Puteți alege oricare dintre ultimele două cafele, fie ca batch brew, fie la noul SP9 incredibil de elegant, uimitor de rapid și complet automat de la Marco. Acesta funcționează cu un V60, Kalita sau un Chemex și este, de asemenea, metoda preferată a lui Conor pentru prepararea cafelei naturale (și pentru băut!).

Let’s start with the obvious. I think we’re all curios about how this place got its name to begin with. Well..owners Brian and Kevin named it after a Bob Dylan song.
Talk about inspiration!
The initial café opened three and a half years ago, but has since divided into two spots with one focusing more on specialty coffee (Reference Coffee) and the other on food (MMIM). Located exactly next to one another, you don’t have to travel much if you went out for coffee and ended up feeling peckish/hungry; so that comes in handy. But there’s more to them than just amazingly delicious locally seasonal sourced food and good coffee, they really focus on the human element here which, in the end, is the reason why we all went into the hospitality industry in the first place, no?
“We try to make the best coffee possible served the best way we can”, Conor told me, “but we also form these connections to people, you know? We’re not robots”.
The coffees that were available at the time of my visit were a very juicy washed Rwanda from Colonna (for espresso) and two Ethiopias (one washed, one natural) for the filter, both from Gardelli. You could choose to have any of these last two coffees either as a batch brew or done on the incredibly sleek, amazingly fast automated pour-over SP9 from Marco. This works with a V60, Kalita or a Chemex and it’s also Conor’s favourite method for brewing (and drinking!) natural coffees.

Share Button