Inteviu cu David Jameson

Cafeaua este despre gust, spune-ne despre cafeaua ta preferată.
Întotdeauna am avut o slăbiciune pentru cafeaua bună procesată natural și recent am avut privilegiul să primesc niște cafea Honey Black din El Salvador, soiul SL28. Foarte dulce, corpolentă și cu note de mure, vanilie și caramel; a fost minunat s-o am. Există doar 25 de arbori plantaţi pe proprietatea Las Mercedes lângă San Salvador, dar cafeaua este uimitoare! Abia aștept ca noile plantații să dea roade și să avem suficient pentru a le împărţi cu toată lumea!
Îmi place să folosesc la preparare un Hario V60, iar singurul meu ritual real este că trebuie să îmi beau V60-ul dimineața când mă duc la lucru! E ceva special în alegerea unei cafele și prepararea ei așa cum îți place, îţi dă multă satisfacție!

În cele din urmă, spune-ne câteva cuvinte pentru comunitatea românească de cafea.
Vă mulțumesc foarte mult pentru munca, pasiunea, dedicarea și angajamentul vostru! Când mă întâlnesc cu campionii români în întreaga lume, le admir întotdeauna talentul, priceperea, pasiunea și nivelul de expertiză. Nu am fost niciodată în România, dar abia aştept să o vizitez, să-i văd pe bariştii pe care îi reprezintă.
Continuați să lucrați din greu pentru a face cafele uimitoare şi pregătiţi-vă V60-urile pentru când voi ajunge acolo! Vă mulţumesc pentru susţinere!

Coffee is about taste, tell us about your favorite coffee.
I have always been a sucker for a great naturally processed coffee and recently had the privilege to receive some Black Honey processed coffee from El Salvador, which was a SL28 varietal. Really sweet, really full bodied and with notes of blackberry, vanilla and caramel – It’s been amazing to have. There are only 25 trees planted on the estate, Las Mercedes near San Salvador, but the coffee is amazing! I can’t wait for the new plantations to come through and to have enough to share with everyone!
I love to brew with a Hario V60 and my only real ritual is that I have to have my V60 in the morning when I get to work! There’s something about picking a coffee and making it just how you like it that is so rewarding!

In the end, tell us a few words for the Romanian coffee community.
Thank you so much for all your hard work, passion, dedication and commitment! When I meet the Romanian champions around the world I am always in awe of their talent, skill, passion and expertise.
I’ve never been to Romania, but I can’t wait to visit, so I can see the baristas that they represent.
Keep working hard to make amazing coffee and make sure to get your V60’s ready for when I get there! Thank you for your support!

Share Button