Jessie May Peters

Care este cafeaua ta favorită?
Cafeaua care îmi place cel mai mult acum este o cafea washed din proiectul nostru Red Associations. Aceasta este un amestec regional dintre membrii asociațiilor din Pitalito, Huila și cafeaua este un amestec de soiuri de castillo, columbia și caturra.
Proiectul în sine oferă agricultorilor o returnare fixă a prețului, furnizând producătorilor din asociație o medie de 2,5 ori mai mare în profiturile anuale.
Și, datorită profitului, producătorii pot investi în dezvoltarea viitoare, proiectul se concentrează, de asemenea, asupra introducerii unor pași precum QC și prăjirea de mostre direct de către producători prin intermediul hub-urilor comunitare care se află în prezent în construcție. Este o cafea care nu numai că produce schimbări enorme, dar este și delicioasă!

What is your favorite coffee?
The coffee that I most enjoy drinking currently is a washed coffee from our project the Red Associations. It is a regional blend from associations members in Pitalito, Huila, and is a blend of castillo, colombia, and caturra varieties.
The project itself gives a fixed price return to farmers, delivering an average of 2.5x the annual profits to producers in the association.
And as well as returns that mean producers can invest in future development, the project is also focused on bringing steps like QC and sample roasting directly to the producers through community hubs, which are currently being constructed.
It is a coffee that is not only affecting enormous change, but it is delicious too!

Share Button